Susanne Madsen

Virksomhedsøkonomi + innovation
  • Email : sma@ah.dk
Stay Connected

“Hvad er din baggrund for at være med i Business Lift-Off?”

Jeg har erhvervserfaring fra revisorbranchen og fra bankverdenen, hvor jeg har arbejdet med rådgivning af virksomheder i forbindelse med etablering, budgetlægning, kapitalfremskaffelse og skattemæssige forhold. Jeg har i en længere årrække undervist i Virksomhedsøkonomi og Innovation på Handelsgymnasiet og har derfor vejledt mange elevvirksomheder i vejen mod at realisere drømmen. Jeg er uddannet cand.merc aud i regnskab, revision, jura og skat.

“Hvad brænder du for?”

I mit arbejdsliv er det en stor glæde for mig at følge nye elever begynde deres gymnasieliv i 1. g og følge dem hele vejen til studenterhuen bliver sat på hovedet efter 3.g. Jeg mærker, at jeg bidrager til en faglig og personlig udvikling af et ungt menneske, som bliver mere klar til at tage næste skridt ind i uddannelseslivet eller erhvervslivet. I mit privatliv sætter jeg stor pris på alle de rejser, som jeg gør med min familie. Mit verdenskort er mit kæreste eje i mit hjem. Her kan jeg se tilbage på de oplevelser, som min familie har haft og jeg kan drømme om, hvor næste tur kan gå hen.

“Hvem har inspireret dig mest?”

Jeg er blevet inspireret på mange forskellige niveauer. Da min håndboldkarriere var på sit højeste, var nogle af landsholdets bedste højre backs, dem jeg sad og lurede af. Min underviser i Virksomhedsøkonomi i gymnasiet har inspireret mig i mit undervisningsjob og den dag i dag kan jeg tage mig selv i at bruge nogle af de finurlige tricks han brugte for at inspirere eleverne i en læringssituation. Fra underholdningsbranchen giver Mick Øgendahl mig inspiration til hvordan kropssprog understøtter budskabet og hvor stor betydning humor har i læringssituationen. I iværksætterlivet følger jeg Jesper Buck og den måde han inspirerer og støtter nye initiativer. Sidst men ikke mindst så bliver jeg inspireret at familie og venner, der deler lysten til at rejse og opleve.

“Hvad var dit drømmejob da du gik på gymnasiet?”

Allerede fra mine sidste år i folkeskolen vidste jeg, at jeg ville uddanne mig til at blive en del af det økonomiske erhvervsliv. Jeg havde en lille seddel på min opslagstavle, der viste mig vejen og første step mod målet om at blive revisor var at blive student fra Handelsgymnasiet.