Sascha Christensen

Virksomhedsøkonomi + innovation + afsætning
Stay Connected

“Hvad er din baggrund for at være med i Business Lift-Off?”

Jeg har arbejdet med iværksættere igennem flere år og er god til at motivere og inspirere unge. Endvidere har jeg arbejdet i konsulentbranchen med rådgivning af etablering og opstart af virksomheder i udlandet. Jeg er uddannet cand.merc i international virksomhedsøkonomi og har undervist i fagene afsætning, virksomhedsøkonomi og innovation igennem flere år. Jeg har rejst og boet rundt omkring i verden (blandt andet USA og Afrika), og kan derfor bidrage med international erfaring og en bred kulturel viden. Desuden har jeg erfaring med ledelse, og har igennem en årrække været med til at planlægge og arrangere iværksætterkonkurrencen European Business Games.

“Hvad brænder du for?”

Jeg brænder for at arbejde med, og er meget passioneret for, marketing og forretningsudvikling. Jeg elsker at holde mig opdateret på de nyeste forbrugertendenser, og er nysgerrig på, hvordan det kan skabe nye forretningsideer. Derudover har jeg en stor passion for yoga og hele filosofien omkring mindfulness – og hvordan kombinationen af de to ting kan give en fantastisk styrke og indre ro, der også med stor fordel kan anvendes i forretningsudvikling.

“Hvem er din største inspiration?”

Min største inspiration er hentet hos min gamle farfar på snart 92 år, der er det mest livglade menneske jeg kender. Samtidig er han videbegærlig, tidligere stor erhvervsmand inden for flere fagområder og en fortsat aktiv yogist. Musik er også en kæmpe energikilde i mit liv. Jeg elsker at gå til koncerter, og sommerens højdepunkt er klart at komme til festivaller. Kan jeg nyde alle sine interesser i samvær med venner og familie, mener jeg, at min lykke er gjort.

“Hvad var dit drømmejob da du gik på gymnasiet?”

Det var at blive min fars chef – intet højere, intet lavere. Min far sidder som leder i en bank. Jeg vil dog sidenhen sige, at jeg er kommet på andre tanker.