TEAM DETAILS

Rikke Dahl Jensen

Afsætning + innovation + design
  • Email : rdj@ah.dk
Stay Connected

“Hvad er din baggrund for at være med i Business Lift-Off?”

Jeg har en Cand.merc.marketing og er også uddannet visuel merchandiser/dekoratør. Jeg underviser i afsætning, innovation og design. Før jeg begyndte at undervise på Aalborg Handelsgymnasium, har jeg arbejdet mange år i detailbranchen inden for blandt andet mode og fødevarer. Jeg har været ansat i ret forskellige stillinger og på forskellige organisatoriske niveauer, herunder arbejdet med indkøb, salg, marketing på både operationelt, taktisk og strategisk niveau.

Min erfaring med ovenstående og arbejdet med mennesker gør, at jeg glæder mig til at kunne bidrage med sparring til de unge, som kommer i Business Lift-Off. Jeg har ret bred erfaring og kan bidrage bredt, men mine særlige interesseområder i Business Lift-Off-regi er idégenerering og konceptudvikling og så alt hvad der vedrører visuel kommunikation, altså alt lige fra indspark til til logo, grafisk opsætning af hjemmeside, markedsføringsmaterialer til sparring omkring styling i forbindelse med produktfotos, showroom eller fysisk butik.

“Hvem har inspireret dig mest?”

Uha, det er svært, der har været mange, som har inspireret mig, men jeg har også mødt personer i mit professionelle liv, som virkelig har gjort det modsatte, men nuvel, der er jo også en form for inspiration til ”what not to do”. I virkeligheden tror jeg nok mest på, at man skal suge til sig fra alt og alle og bruge det man kan og smide resten over skulderen – også i Business Lift-Off-regi. Så møder du mig i Business Lift-Off og tænker, at jeg snakker for meget, så brug det du kan og glem resten…

– og så glemte jeg lige at fortælle, at jeg engang havde en leder, som sagde: ”hellere for vildt end for kedeligt” – og det har jeg tænkte meget over i mit professionelle liv.

“Hvad var dit drømmejob da du gik på gymnasiet?”

Tja, som de fleste andre har jeg haft mange drømme – og har det stadig; Jordemoder og arkitekt er vel dem, som jeg var mest hooked på i en alder af ca. 17 år. Jordemoder blev det ikke til, men jeg ikke fordi jeg ikke har evnerne til at sige: ”Kom nu – du kan godt!” Det er pissehårdt, men det lønner sig. Arkitekt blev det heller ikke til, men jeg underviser dog i Design på HHX, så en lille snert har jeg da fået med. Og så er jeg privat i gang med en kæmpe boligrenovering, så der får jeg virkelig også mine arkitektdrømme udlevet.