TEAM DETAILS

Mai-Britt Hougaard

Afsætning + innovation + multimedier
  • Email : mbho@ah.dk
Stay Connected

“Hvad er din baggrund for at være med i Business Lift-Off?”

Selvstændig virksomhedsdrift har været en del af hele mit voksne liv. Først startede min mand ud som fuldtidsselvstændig efter færdiggjort studie og herefter startede jeg selv en webshop op med salg af børnetøj, fodtøj og legetøj. Derigennem fik jeg en masse erfaringer, som jeg sidenhen har brugt på dels at starte nye projekter op sammen med min mand, men også at hjælpe andre nystartede virksomheder. Jeg har altså været igennem rigtig mange af de overvejelser og beslutninger der skal træffes som selvstændig og elsker når andre kan bruge den viden jeg har. I Business Lift-Off-regi synes jeg det er så skønt at hjælpe deltagerne videre i deres proces med lige præcis den udfordring de står overfor.

“Hvad brænder du for?”

Jeg brænder for at få det hele til at gå op. At balancere familie og arbejdsliv på en måde, hvor jeg 100 % er mig selv. Hvor de elever, der møder mig enten i undervisningen eller her i Business Lift-Off mærker, at jeg er oprigtig og vil dem det bedste. At krydre tilværelsen med oplevelser, både sportsligt, kulturelt og gastronomisk. Årets højdepunkt er i uge 8, hvor hele familien samles på skiferie – der er jeg i mit rette element.

“Hvem har inspireret dig mest?”

På marketingfronten har det i høj grad været Martin Lindstrøm (brandingekspert), som jeg har hørt flere gange og slugt mange af hans bøger. Jeg er dybt fascineret af den må

de, han bliver ved med at nytænke marketing på. Musikalsk er jeg meget inspireret af Tina Dickow, der udover at lave fantastisk musik også er meget tro mod sig selv, den hun er og står for.

“Hvad var dit drømmejob da du gik på gymnasiet?”

I 9. klasse var jeg i praktik på et af landets største reklamebureauer i Klampenborg, hvor jeg havde en festhele ugen. Jeg var med til photoshoot til en lottokampagne, hvor vi lige lånte adskillige 1000-kronesedler i banken, som blev kastet rundt i luften. I et andet photoshoot skulle der indgå en kæmpe is, og da is jo som sagt smelter ret hurtigt, blev denne is lavet af helt andre materialer af en kok, som havde specialiseret sig i at lave netop dette. Det havde jeg aldrig havde hørt om før. Jeg blev kørt rundt i taxa i hele København og var med på mange forskellige typer opgaver. Det var i de kronede dage for reklamebranchen og det var så fedt at være med til, at det selvfølgelig blev en stor drøm. Selvom jeg endnu ikke har arbejdet på et reklamebureau har mit arbejdsfelt altid bevæget sig inden for marketing og det er jeg stadig bidt af.