Gitte Lynggaard Madsen

Virksomhedsøkonomi + innovation
  • Email : glm@ah.dk
Stay Connected

“Hvad er din baggrund for at være med i BLO?”

Jeg har i mere end 15 år beskæftiget mig med iværksætteri. Jeg startede i 2001 egen virksomhed, hvor jeg arbejdede med at rådgive og undervise iværksættere samt mindre erhvervsdrivende, og senere var jeg kursusleder på iværksætteruddannelsen, hvor jeg også mødte mange forskellige typer af iværksættere. Desuden har jeg som etableringsvejleder rådgivet mere end 800 iværksættere, hvilket har givet mig en bred viden om de udfordringer, iværksættere møder i forbindelse med opstart af virksomhed. Endvidere har jeg i mange år undervist elever i faget innovation og har i den forbindelse også vejledt mange elever i opstart af egen virksomhed.

“Hvad brænder du for?”

Jeg vil med min indsats i Business Lift-Off gerne medvirke til, at flere elever får mod på at starte virksomhed og bliver i stand til at holde ved og videreudvikle deres firma. Som underviser på handelsgymnasiet giver det mig stor arbejdsglæde, når jeg kan se elever udvikle sig både fagligt og personligt igennem de tre år, de går på handelsgymnasiet.

At rejse er at leve! Jeg elsker at rejse – så meget som overhovedet muligt – og møde nye mennesker og anderledes kulturer. Desuden sætter jeg stor pris på stresse af med en runde på golfbanen eller som tilskuer til Aalborg Håndbolds kampe.

“Hvem har inspireret dig mest?”

Der er mange forskellige og spændende mennesker, der inspirerer mig i det daglige – både kollegaer, offentlige personer, venner og familie. For 25 år siden hørte jeg et foredrag af Carsten Mørch, hvilket inspirerede mig meget og har sat et stort præg på min indstilling til livet. Når jeg engang bliver gammel, vil jeg på plejehjemmet nemlig være hende, der sidder ved bordenden og fortæller om mine spændende oplevelser i livet i stedet for at være hende, der blot sidder og lytter til andres oplevelser.

“Hvad var dit drømmejob da du gik på gymnasiet?”

Igennem alle mine år i folkeskolen og 3 år på gymnasiet havde jeg en drøm om at blive folkeskolelærer, men da jeg efterfølgende arbejdede som au pair i England og passede nogle ret så forkælede børn, mistede jeg lysten dertil og valgte i stedet for at studere på universitetet. Dog startede jeg med at undervise unge mennesker, allerede inden jeg var færdiguddannet – og det har jeg gjort lige siden.